Lukijat

lauantai 9. helmikuuta 2013

Hörhöä?

Lainaus vuoden takaa (3.2.2012) edellisestä blogistani:


Ehkä tämä nyt on niitä Lohikäärmeen vuoden ensimmäisiä merkkejä: yhdestä koirasta luopuminen ja bloggailun lopettaminen?

Voimakkaan ja rohkean Lohikäärmeen vuonna (23.1.2012 - 9.2.2013) luvassa on vanhoista, aikansa eläneistä kaavoista irtautumista, oikein ajoitettua riskien ottamista sekä ilman odotuksia uusille mahdollisuuksille avautumista. Vuoden elementti on vesi, joka tuo Lohikäärmeen vuoteen myös avoimuutta haasteiden kohtaamiseen ja tyyntä keskittyneisyyttä. (Kuva & lähde: Energiakeskus Indigo)
Ja mitä vuoden aikana sitten tapahtuikaan??

Kuten mainittu, annoimme yhden koiran pois ja lopetin bloggailun. Pariksi viikoksi, sitten taas jatkoin, täällä. Ilmoitin esimiehelleni, että haluan tehdä jotain ihan muuta ja lopetin ensin esimieshommat ja sitten hommat kokonaan, tein uudet pitkäntähtäimen suunnitelmat (niistä n. 1-2 vuoden päästä enemmän), suoritin johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET) loppuun, aloitin täydennyskoulutuksen yliopistolla ja projektityön kaukana kotoa...

Ihan lohikäärmettä??

Oma kiinalainen merkkini on Jänis, ja Lohikäärme lupasi Jänikselle päättyvälle vuodelle seuraavaa (punaiset omia kommenttejani...):
Jäniksen parhaita avuja Lohikäärmeen vuonna ovat suhteiden perustaminen (blogiystävät livenä!), liiketoimien loppuunsaattaminen (työsuhde) sekä neuvottelut ja keskustelut (uravalmennusohjelma, työ- ja projektihaastattelut, pitkäntähtäimensuunnitelman valmistelu). Näillä eväillä vuoteen mahtuu seitsemän suotuisaa kuukautta (puolen vuoden irtisanomisaika), jolloin on aika juhlia (tilkkuleiri!), matkustaa (7 kk:n aikana Tallinna, Cambridge, Russarö, Tallinna, Budapest ja Tallinna) ja aloittaa uusia hankkeita (opiskelu). Muut kuukaudet vuodesta Jäniksen kannattaa viettää pesäkolossa itseään kehittäen, ehkä jopa uutta ammattia opiskellen (keväällä JET, loppuvuodesta nämä uudet kuviot...), tulevaisuutta ajatellen (uravalmennus, pt-suunnitelma), omia tiedon näköaloja laajentaen (it-alalta sote-alalle). Ajoittain Jänis saattaa tuntea itsensä ylityöllistetyksi rutiinien keskellä (KYLLÄ, kiirettä on ollut!) ja tällä saattaa olla vaikutuksensa Jäniksen romanttisiin suhteisiin. Lohikäärmeen vuoden pääteemojen mukaisesti kommunikaatio on avain myös rakkauselämässä ja huomion kiinnittäminen omiin ja toisten tunteisiin saa lemmen leiskumaan jälleen (juuu-u...).
Huomasin tämän Jänis-analyysin Indigon sivuilta vasta nyt, en siis tietoisesti ole pyrkinyt sitä kohti!
Pelottavan lohikäärmettä??

Ihan nyt jännittää, mitä Käärme tuo tullessaan...

Mustan Vesi-Käärmeen vuonna (10.2.2013 . 30.1.2014) luvassa on merkittävää, vastuullista sekä kestävää kehitystä muun muassa tieteen sekä teknologian saroilla - näkyvissä ovat haastavat mahdollisuudet parantaa omaa sekä koko maapallon elämää! Käärme ei yleensä tyydy keskinkertaisuuteen ja on tarkka myös yksityiskohtien suhteen, joten ajanjakso suosii keskittynyttä sekä kurinalaista asennetta aiempien tapahtumien seuraamuksiin vaikuttamiseksi ja mahdollisten tavoitteiden saavuttamiseksi. (Kuva & lähde: Energiakeskus Indigo)

Ja se henkilökohtainen Jänis-osuus alkavalle vuodelle:

Käärmeen vuosi Jänikselle:
Käärmeen vuosi on Jänikselle hieman haastava, mutta onneksi Käärmettä ja Jänistä yhdistää arvostus elämän pieniä ylellisyyksiä kohtaan - tämä vuosi on oivaa aikaa Jänikselle punaisella matolla loikkimiseen. Eritoten muutaman ahertamista ja puurtamista täynnä olevan vuoden seurauksena on Jäniksen korkea aika saada hieman helpotusta mahdollisten vastoinkäymisten kohtaamiseen iloisen sosiaalisen elämän sekä auttavien käsien muodossa. Ihmissuhteissa ei siis kannata työntää päätään pensaaseen vaan olla kärsivällinen, rentoutua hieman ja antaa tunteiden viedä. Sisäisen kasvun myötä myös opiskelu maistuu ja uuden oppiminen onkin oivaa mielenhoivaa mentaalista väsymystä vastaan. Ja muista terveellinen ruokavalio - etenkin talviseen aikaan!
Vuoden teema: ponnistelu ja onnekas toive.

Hui, hörhöä??

HUI!kaisevaa VIIKONLOPPUA!

6 kommenttia:

 1. Huh, näytti pitävän paikkansa siun kohdalla.
  Mie en ole perehtynyt kiinalaisiin horoskooppeihin ollenkaan, mutta miulle on tehty perinteinen astrologinen kartta ja tulkinta. Siinä kerrottiin miun elämästä, niinkuin mie olisin itse kertonut... Astrologista ennustetta en ole koskaan saanut, olisi aika jännittävää joskus tilata semmoinen.
  Taidan lähteä tutkimaan tuota Indigoa tarkemmin...

  VastaaPoista
 2. Huikea postaus! Kiitos. Mä olen jo vuosia sitt selvittäny olevani Lohikäärme ja ihmeen hyvin nuo kiinalaiset tietää asioita. Tosin myös Jousimiehen kuvaukset ovat aika hyvin kohdallaan, ja syntymäajan tähtien mukaan olenkin just Jousimiehen kohdalla syntynyt. Mun täytyy nyt tutkia tuota Indigon sivun ennustusta tälle vuodelle tarkemmin ajan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Kiinalainen horoskooppi on hauska, täytyykin mennä tutkailemaan mitä apinalle on luvassa.....vaikka onnellisen tasaista mulla on ollut vuodesta toiseen :)

  VastaaPoista
 4. Suuria kuvioita ja muutoksia ollut ja näköjään tulee olemaankin.

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus ja on näköjään pitänyt hyvin lupauksensa tuo horoskooppi. Itse oon sika ja mies on rotta, rubiinit multa vielä puuttuu mutta niitä saa varmaan kaupasta ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sirutuuli, KristiinaS, Pepi, Rva Kivitikka ja LeaP! :o)
  karmaiseva osumatarkkuus, se täytyy sanoa...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!