Lukijat

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Tarvitaan uusi iäisyysprojekti!!

Ei voi olla TOTTA!? Tilkktyötarvikelaukkuni on viimein valmis!! Eikä mennyt edes ihan kolmea vuottakaan... Hiljaa hyvä tulee??

Ideana oli kierrättää vanhat lempifarkkuni, ihan vaan kivojen takataskujen tikkauksien vuoksi. Farkkuun yhdistin Laura Ashleyn tanakkaa kukkakangasta, lehdissä kun on täsmälleen samaa ruskean sävyä.

Kaksi pitkää (75 cm) avoketjua mahdollistavat kassin avaamisen ihan sepposelleen. Sisällä on muutama tarviketasku, muttei niin montaa, että kukkakuosi peittyisi...

Jostain vanhasta kassista talteen jäänyt olkahihna helpottaa, kun kuljeteltavaa rompetta tuppaa tarttumaan mukaan aina reilumman sorttisesti - jää kädet vapaiksi muulle roinalle...

Kivat ompeluaiheiset napit ovat Sinellistä. Niitä oli ihan PAKKO ommella tarvettaan enemmän, ihan vaan somisteiksi. Hantaakien isot "saksinapit" ovat Tilkkutarhasta.

Mitat on tietty leikkuualustan ja viivaimen mukaan. Kolmessa vuodessa ne ovat vaan jo niin kulahtaneet, että olisi aika hankkia uudet. Toivottavasti löydän vielä saman kokoiset, ettei jää laukku saman tien tarpeettomaksi!!

Taidan tarvita uuden iäisyysprojekti!n Yhtä optimistisella asenteella aloitettavaa, kuin tässäkin jo reilun vuoden jälkeen lisätty vuosiluku antaa ymmärtää. Juu, iäisyysprojekteista puheen ollen: remonttia EI lasketa!!

PS. Saumuri lähtee TAAS huoltoon, ei vaan jälki tyydytä! Jotain vikaa siinä on - minussahan se vika ei voi olla...?? ;o)

9 kommenttia:

  1. Tosi hieno ja näppärä! Kelpaa tuossa tarvikkeitaan kanniskella. Tuo farkuntaskujen hyödyntäminen on hyvä idea, ihan hukkaan olisivat hienot tikkaukset menneet muualla.

    VastaaPoista
  2. Kyllä on mahtava kassi! Tuo kukkakangas on hieno ja niin upeita kaikenmaailma hienoja yksityskohtia aina nappeja myöten. Kekseliäs toteutus. Miten keksitkään ja muuten olet niin aikaansaapa,että se 50h vuorokaudessa ei ole ainoastaan Terhillä,vaan kyllä sinullakin on. Sitä en tiedä mistä ihmeestä olette lisätunnit saanet,kun tuntuu,että minulta on vähennetty ja minulla on vain 12h :D

    VastaaPoista
  3. Mainio kassi kaikkine "lisukkeineen" :)
    Ja tottahan naisella yksi (vähintään!) ikuisuusprojekti pitää olla!!

    Mä muutekseen aloitin putkisukat.....saas nähdä mikä projekti niistä tulee....

    VastaaPoista
  4. tosi hieno toteutus. mun pitäisi suunnitella kans jotain vastaavaa omille tilkkuiluvälineille.

    VastaaPoista
  5. Hieno on ja kauniit värit, vieläpä käytännölinenkin, ei tuosta muuta voi sanoa:)

    VastaaPoista
  6. Ihana, kaiken mukana tarvittava kantamiseen.
    Miten minusta aina välillä tuntuu, että haluaisin kanssa ommella, nämä inspiroivat ja kauniit työsikö sen tekevät?

    VastaaPoista
  7. Kannatti tehdä kauan tätä laukkua, kun lopputulos on näin ihana:)
    Sinä olet kuva-arvoitus kisani arvonnan uusi voittaja. Onnea!
    Laitathan osoittesi sähköpostiini niin saan paketin postiin.

    VastaaPoista
  8. Hieno laukku, vaikka sitten olisikin tehty viallisella saumurilla! Odotellaan innolla millaista jälkeä sitten tulee, kun saumuri on tullut huollosta!! Sun pitää saada jo jotain alennusta tai kylkiäisiä, kun uusi saumuri noin temppuilee!!!
    Tekijässähän ei koskaan ole mitään vikaa!!!

    VastaaPoista
  9. Kiitos Tiinatei, Intsu, Pepi, Katjuksa, Irma, Terhi, Tarutikki ja Rva Kivitikka! :o)
    Olen itsekin aika tyytyväinen, ainakin näin naulassa roikottaen - saa nähdä, miten käy tositoimissa! ;o)
    Varo vaan, Pepi, sukkiin tulee HIMO! ;o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!