Lukijat

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pidot sen kun paranee!

Alkupaloiksi jälleen pussukoita!

Merikin leppäkerttu ja luteet ovat kännykkäpussukoita, vierellä lentelee Maijan perhospiirakka seuranaan Piian, Anjan ja Eeva-Marjatan passipussit

Torstain hittituote á la Airi, Soili, Sirkka, Maija ja Hannele. Ainakin parissa on ihan selvästi tarkoitus säilyttää ompelutarvikkeita...

Kolmiokoteloita Tuulan, Minnan, Ullan, Anjan ja Sirkan toteuttamina.


Mainio toalettilaukku Sirkan, Maijan ja Solin tyyliin, edessä Sirkan KLIPFISKEPUNG, päällä keikkuu Anjan raitapussukka.

Merikki sovelsi KLIPFISKEPUNGin kaavaa reppuun - melkoinen kalajuttu! Huomaa Riitan ihanan laukun vielä ihanaisemmat helmipompulat - pisteenä iin päällä!

Ullan koiran korvat heiluvat menossa mukana! Laukussa on kiinteästi nyörin päässä pieni pussukka vaikkapa koirankarkeille! Vaan mitä herkkuja on Hannan kassissa, kun muurahaiset kiipeävät jo apajille??

 
Marjo-Riitta on oikea farkkutyylilyyli - mielestäni farkku sopii tähän kassimalliin täydellisesti!! Piia kokosi palapelin Marimekon Laurin mallin mukaan. Pinkki keikistelylaukku on tehty vartavasten tulevan viikonlopun vaateparteen sopivaksi, kemut Betty Boopin tyyliin...

Hillitympää tyyliä Riitan, Ullan ja Airin makuun.


Tuulan ja Ritvan tyylinäytteet - molemmat kelpaisivat meikäläisellekin niin mallinsa kuin värinsäkin puolesta!!

 
Anja toteutti hurjan tilavan torikassin. Kylille suunnatessa se kulkee litteänä olkapäällä, mutta torikojulla sen voi leväyttää auki, neliön mallisen pohjan ansiosta tavaraa mahtuu kappakaupalla!!

Maijan kanaset ovat karanneet asteripeltoon!! Airin ruusuisen kässypussin jättivät rauhaan, liekö piikkien ansiota?

Pahoittelen jälleen kuvien laatua, kirkas auringonpaiste söi värien hehkua, vaikka varjon puolella kuvittelinkin kuvaavani.

Oma saalis jäi laihanlaiseksi... 15 tunnin uurastuksen jälkeen voin esitellä vain aiemmin mainitun murheenkryynin, hermoja raastaneen ison toalettilaukun.

Kävi niin ikävästi, että lounastauolla satuin mainitsemaan, että tänään homma sujuu - ja sen jälkeen sain tehdä (ja PURKAAA) jokaisen sauman vähintään kolmesti...

Sinnikkyys kuitenkin palkittiin! Sain kaverin edellispäivänä tehdylle pienemmälle pussukalle. Tätä isompaa lienee kuitenkin turha tyrkyttää Miehelle, tuskin innostuu pitseistä...

Ja mainittakoon sekin, että pääsin sentään uuden laukun kimppuun illan tunteina, vaikka ihan valmiiksi en sitä puoleen yöhön menessä saanutkaan. Hyvässä lykkyssä voin kuitenkin esitellä sen jo huomenna...

9 kommenttia:

  1. Ihania pussukoita ja kasseja :)

    VastaaPoista
  2. Valtaisa tekemisen meininkin pursuaa kaikistä kuvista! Tuolla tahtoisin olla minäkin.

    VastaaPoista
  3. Jestas mikä tekemisen tahti. Koneet tikkaavat todellakin taajaan.
    Toivon sinulle purkamatonta leiripääivää :)

    VastaaPoista
  4. Olette te aikaansaavaa porukkaa !! :D

    VastaaPoista
  5. Henkeäsalpaavan upeita töitä on siellä tilkkuleirillä saatu aikaan! Erityisesti ihailin tuolla alempana olevia kasseja, joissa on perhosia ja kukkia.

    VastaaPoista
  6. Riistäen ja hikukarpaloineen tulee valmista hitaamminkin.
    Toinen toistaan upeampia töitä!

    VastaaPoista
  7. :) Isoon voi pakata vaikka reissun alusvaatteita. Tai uimavehkeet. Tai jotain muuta tärkeää. Tehdä siitä pyykkipussin?

    Aina löytyy hyvä syy lajitella tavaroitaa kahteen kauniiseen toalettilaukkuun.

    Ihania töitä! Olen niin iloinen siitä, että viitsit ja ehdit jakaa näitä kuvia täällä netissä :) Kiitos siitä. Olen hengessä mukana.

    VastaaPoista
  8. Aivan uskomattoman taitavaa porukkaan. SatunNaisen pussukat erottuvat edukseen ja kaikki raastavat muistot voivat painua pehmeän pinnan alle.

    VastaaPoista
  9. Kiitos Kisa, Tiinatei, Matonkude, Pepi, Matleena, Terhi, Laura ja Anna! :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!